Tečaji

Tečaji v Sloveniji |

Bili smo gostje na Info tv in RTS:

Bili smo gostje na VTV:

Kaj je sploh bioenergija?

Bioenergija je življenjska energija. Osnovni princip je delovanje na energetskem telesu , da uredimo pretok energije skozi čakre s krepitvijo imunskega sistema in izboljšanje potenciala na posamezniku. Če so v telesu blokade pomeni, da nismo zdravi. Z pravilno tehniko izvajanje bioenergije pa odpravimo blokade, da lahko energija potuje skozi čakre.

Cilj bioenergetskega zdravljenja ni samo v zdravljenju bolečine ampak v odkrivanju vzroka. Bioenergija v sodelovanju z klasičnim medicinskimi terapijami pokrivajo širok spekter zdravljenja vseh fizičnih in psihičnih bolezni.

Kdo je lahko bioterapevt?

Bioenergijo ima vsak človek, zelo napačno je vsakodnevno mišljenje ljudi, da je za delo z bioenergijo potrebno imeti poseben dar ter da to lahko počnejo samo izbrani. Morda tudi zato, ker pogosto slišimo kako je nekdo prejel dar z rojstvom, ima več energije, itd. Vsak od nas je z rojstvom dobil ta božji dar, ker če ni bioenergije potem tudi ni  življenja.

Vsak je lahko dober bioenergetik pa naj gre za zdravljenje kot opravljanje poklica ali pa da želite izboljšati svoje življenje ter življenje svojih bližnjih.

tecajbioenergije (6)

Tečajniki se na naših tečajih bioenergije naučijo tehnike bioenergije, s katerimi lahko pomagamo  pri zdravljenju 40 različnih bolezni, tudi osnove v primeru zdravljenja RAKA.

 

Tečaj bioenergije I in II stopnje, ki traja soboto in nedeljo od 10-18 ure temelji predvsem na praktičnih primerih, kjer se z naučeno tehniko naučite pomagati pri zdravljenju različnih bolezni. Pridobili boste tudi kar nekaj ostalih koristnih nasvetov iz dolgoletne prakse dr. Smiljaniča.

Ker traja tečaj samo 1 vikend, se trudimo na podlagi dolgoletnih izkušenj iz bioenergije dr. Smiljaniča podati čimveč prakse in ne nepotrebne teorije ter balasta.

Tečaj bioenergije III. stopnje pa kot nadaljevalni traja 1 dan cca 4 ure, kjer se tečajniki dodatno naučijo skupinska zdravljenja,  delati na daljavo, duševno zdravje, psihologijo bolezni ljudi, tehnična in zemeljska  sevanja  ter preizkus teoretičnega in praktičnega dela bioenergetskih metod. Po uspešno opravljenem izpitu prejmete certifikat Bioterapevta.

BIOENERGIJA SE UPORABLJA ZA ZDRAVLJENJE :
– Bolezni kosti, sklepov in hrbtenice
– bolezni notranjih organov
– bolezni srca in ožilja
– prehladna obolenja in bolezni dihal
– kronična vnetja
– revmatična obolenja in alergije
– motnje hormonskega sistema in uravnavam delovanje ščitnice,
– psihične napetosti in druga stresna stanja,
– bolečine po operacijah in poškodbah,
– migrene in razna bolečinska stanja,
– prebavne motnje,
– težave z rodili in sečili,
– težave pri rakastih obolenjih
Po opravljeni delavnici boste dobili dovolj znanja, da lahko pričnete pomagati drugim, lahko pa postane zdravljenje z bioenergijo tudi vaša služba.
Prilagamo nekaj izjav naših tečajnikov:

Drago nas je v teh dveh dneh ogromno naučil, brez balastnega bla, bla, bla in je presegel moja pričakovanja. Zelo sem vesela, da sem se udeležila njegove delavnice in sem tako zadovoljna, da se bom zagotovo udeležila tudi delavnice na višjem nivoju.
Hvala vam, Drago
Edita

Tečaj bioenergije je bil kratek in jedrnat. Spoznali smo osnovne tehnike za zdravljenje s pomočjo bioenergije brez odvečne teorije. Za resno delo je priporočljivo znanje in sposobnosti še poglobiti na nadaljevlnem tečaju. Najboljši učitelj pa je praksa. Na tečaju smo spoznali vse potrebno, da lahko pričnemo z delom.
Poleg osnovnega znanja in tehnik za zdravljenje s pomočjo bioenergije pa smo “dobili” še nekaj dodatnih “skrivnosti” za zdravljenje in ohranjanje zdravja.
Tečaj priporočam vsem, ki bi radi pomagali sebi in drugim (p)ostati zdravi.
Zoran

Zahvala ob zaključku- s tečajem sem dobila tisto kar sem že dolgo iskala- to je dovolj znanja, da lahko pomagam svojim najbližjim. Prepričana sem, da je bilo posredovanih dovolj informacij, da bom lahko izoblikovala svoj stil zdravljenja. Všeč mi je bil ta sproščen stil in domačnost oz. enostavnost predstavljenega.
Pogrešala sem morda samo malo več informacij kako pomagati sebi, ko tudi nas kaj “zahaklja”.
Iskrena hvala za vas čas in posredovanje svojih izkušenj in znanja.
S spoštovanjem,

Vse je bilo super. Se vidimo v jeseni, se že veselim.
Hvala za vse,
Majda

Bilo je krasno, zelo zanimivo in strašno poučno.
Hvala

Bojan

Moje mnenje o tečaju je zelo pozitivno.
Lp Miran

 

Tečaji oz. učne delavnice Dr. Draga Smiljanića so primerne in priporočljive za vse tiste, ki želijo ohraniti zdravje ali povrniti izgubljen stik z zdravim načinom življenja in mišljenja. Program dela je preimeren za vse ljudi, ki so se izgubili v neustvarjalnem vzdušju časa in kraja, občutijo praznino, želijo povrniti harmonijo, ki je nujno potrebna za naš vsak dan, prav tako tudi za premagovanje stresa in tegob tega življenja. V času delavnic in našega druženja bomo odkrivali sami sebe, ter načine kako težave premagati, istočasno pa stabilizirati in okrepiti naš organizem.

Sporočamo vam, da bodo potekale učne delavnice, tečaji, šole duhovnega in osebnostnega razvoja, Dr.Draga Smiljaniča večkrat na leto. Obganizirali bomo delavnice in tečaje naslednjih tematik:

  • Začetni tečaj bioenergije
  • Začetni tečaj radiestezije
  • Nadaljevalni tečaj bioenergije
  • Nadaljevalni tečaj radiestezije
  • Višji tečaj bioenergije
  • Šola meditacije in sprostilnih vaj
  • Delavnica dihalnih vaj in pravilnega pretoka in usmerjanja življenjske energije

Nudimo tudi razna strokovna predavanja za razna društva in ustanove. Pridobljena znanja boste lahko koristno uporabili za svojo zdravje, lahko pa jih boste posredovali tudi drugim ljudem, ki vas bodo prosili za pomoč in tiste, ki so take pomoči potrebni.

Informacije pod kategorijo “Kontakti”…

 

 

dr. Drago Smiljanić

 

Priloga v reviji NIKA 6.2.2013:

Intervju z dr. Smiljaničem v hrvaškem dnevnem časopisu 24 SATA:

Tečaj bioenergije I. in II. stopnje (OLIMPUS – Žalec):

Ključne besede: tečaji

Share

Leave a Reply